Slider 1:
Slider 2:
Slider 3:
Slider 4:
Slider 5:
Slider 6:
Slider 7:
Slider 8:
Slider 9:
Slider 10:

Blog

Plemenite odluke za početak godine

Vijesti

Plemenite odluke za početak godine

Učiniti nekoga sretnim, širiti ljubav i dobročinstvo te svaki trenutak iskoristiti na pravi način – eh to su plemenite odluke za početak godine.

A ako se pitate kako, odgovor Vam pišemo rado: Donirajte za sretnije djetinjstvo!

U pitanju je program Stariji brat, starija sestra u kojem volonteri (mladi od 20 do 30 godina) provode kvalitetno vrijeme sa djecom (6 do 14 godina) koja potiču iz ranjivih kategorija (npr. djeca iz socijalno i materijalno ugroženih porodica i iz domova za djecu bez roditeljskog staranja). Djeca dobivaju novi uvid u život van njihovog svakodnevnog okruženja - kroz druženja, izlete, pomaganje oko zadaće, igranje omiljenih društvenih igara i ono najvažnije, rado im posvećuju pažnju koja je toj djeci uistinu potrebna.

Vrijedne volonterke Fondacije Stariji brat, starija sestra izradili su promotivne majice, ruksake, cekere, privjeske, bedževe i stikere kojima su na kreativan način oslikali druženja volontera/ki i djece.

Ako je sretno dijete, sretne su i planete;

Sestro slatka; Brate mili;

Moja sestra ima najboljeg brata na svijetu

- samo su neki od natpisa na našem promotivnom materijalu, a koji su sve natpisi u ponudi i kako oni izgledaju oslikani na materijalima, obavezno pogledajte na fotografijama u prilogu.

Kako bi se ova lijepa i inspirativna priča i dalje mogla odvijati, potrebno je i Vaše učešće.
Narudžbom nekog od naših zanimljivih materijala donirate u Fond Stariji brat, starija sestra i tim činom – donirate za sretnije djetinjstvo.

Uplatiti možete putem platforme Doniraj.ba i uplatom na račun:

Broj računa: 1322602023286553

NLB Banka d.d. Sarajevo

Dječiji osmijeh i sreća, a i Vaše istinsko zadovoljstvo nagrade su za humanu gestu koju činite za djecu u programu Stariji brat, starija sestra.